Lördag – söndag 11 – 12 februari Karlstad Fullsatt!

Lördag  9.30 – 18.00 Söndag 9.00 – 17.00

I en liten grupp med omhändertagande miljö blir du mästare i ditt eget liv!

Reikimasterkursen innehåller tre kurshelger där du tränar dig att vara mästare i ditt eget liv – en yrkesutbildning till Reikimästare och personlig utveckling. Du kan gå kursen om du har gått Reiki Grundkurs och Reiki Fortsättningskurs. (även hos andra reikilärare)

Du har en utbildningsklient som du ger  tio behandlingar till och får handledning till. Du lär dig att lägga upp en behandlingsserie till olika sjukdomar och problem.
En kurs för alla som gått fortsättningskursen i reiki och vill fördjupa dig i helande tekniker, träna att ha klienter och lägga upp behandlingsserier. I kursen ingår olika teman för varje kurshelg bl.a avancerad healing, regressionsreiki, drömtolkning, bildtolkning, aurahealing och kanalisering. Du får också lära dig att göra behandlingsserier och behandla speciella sjukdomar. Du lär dig också om reiki i japan.

Kursen passar både den som vill utveckla sig själv och de som vill arbeta som reikimästare. Kursen innebär tre kurshelger och en fjärde kurshelg för dig som vill hålla kurser i alla grader av reiki. Allt material ingår.

De andra kursehelgerna är:

Del 2 den 22 – 23 april

Del 3 den 17 – 18 juní

Del 4 (För att själv lära ut och diplomera reiki)  1 – 2 juli

Anmälan till Anna-Lena alv@bahnhof.se, eller 054 – 190 111 eller 070-36 78354

Boende: Denna kurs håller jag hemma hos mig i mitt hus centralt i Karlstad. Jag ordnar boende hemma hos mig för den som reser och vi äter lunch tillsammans. Det går bra att komma på fredagkväll innan kursen.

Kostnad 1900 kr inkl. fika och inbunden kursbok med övningar du kan göra hemma efter kursen. Diplom i REIKI efter avslutad kurs. Med mat och boende 2 nätter blir kurspriset 2500 kr.
På kvällen äter vi middag tillsammans och gör en utflykt eller en annan aktivitet tillsammans. Utan övernattning blir kurspriset 2000 kr inkl. lunch och fika.