shamansk healing och shamanska metoder

Här kommer jag att berätta mer om de traditioner som fanns där jag växte upp på fjället och i lappland som vi ofta inte har värdesatt i vår tid, men som jag tror är räddningen för världen i framtiden! Det är ett annat sätt att leva och tänka där man ser livet och naturen omkring oss som en helhet som påverkar varandra.

Kunskapen har förts vidare som berättelser ända in i vår tid och jag har glömt mycket men det jag kommer ihåg försöker jag föra vidare så att det passar vårt moderna sätt att leva. Till exempel hur man kan se över avstånd, ge healing, hitta sina kraftdjur, avläsa kraftplatser och mycket mer.

ama deus shamansk healing grundkurs – master

Alla kulturer har sin egen shamanism och ett eget sätt att ge healing. Denna healingtradition jag lär ut här härstammar från indianer i Amazonas djungel i Brasilien, Guarani. Det är viktigt att komma ihåg att deras shamanism inte utövas på det sätt som lärs ut i denna metod och det är därför jag har valt att sluta ha denna del som en distanskurs. Jag kommer att ha distanskurs om shamanska metoder och skickar med denna kurs men utan övningsuppgifter. Man kan också köpa enbart kursmanualerna om man vill sätta sig in i metoden.

Guaraniindianerna är mycket få och lever i svält, och därför är det bra att belysa med denna healingform att de finns!

Alberto Aguas, levde nära indianerna i Brasilien har skapat metoden , som betyder ”älska Gud” från Reiki och shamanska traditioner. Här får du lära dig enkla och kraftfulla metoder som härstammar från indianerna i Amazonas regnskog – AmaDeus shamansk healing. Egentligen är det fel att kalla det en ”shamansk” healingmetod, men viktig att lära ut eftersom de sätter naturfolken i centrum.

Den bygger på den helande kraften som finns överallt som vi kan öppna oss för, precis som reiki. Det traditionellt shamanska, som själsresor, kraftdjur och sådant finns inte här, och det gör metoden mycket säker även för nybörjare.

När jag har faktagranskat metoden ser jag att den bygger på reiki, med kraftsymboler, andningstekniker och meditationer. Med dessa symboler (som är enkla och kan vara cirklar eller vågrörelser) kan du lättare göra samma saker som shamaner gör.

 Här kan du också berätta om dina erfarenheter av metoderna och läsa om andras.