Avancerad healing

Avancerad healing kallas ibland andlig healing och innebär att man behandlar och avläser människans aura och energifält. Om vi kan förändra auran ger man impulser till den fysiska kroppen att läka sig på ett annat sätt.

På dessa sidor lär jag dig några healingmetoder från avancerad andlig healing som du kan ha nytta av oavsett vilken healingmetod du använder! Här får du övningar och tips för att avläsa energiblockeringar och skingra förtätad energi.

Om du redan kan någon healingform och vill fördjupa dig i healing kan du gå en helgkurs hos mig i Avancerad healing eller andlig healing som det också kallas. Har jag ingen i min kurskalender just nu kan du själv arrangera en helgkurs om du har några intresserade som vill fördjupa sig i healing.

Du lär dig att använda din energikropp, och behandla med energifingrar inuti kroppen och ge healing till specifika områden och inre organ… Du lär dig bygga upp din energi och avancerade tekniker för att hela som att öppna låsta energiflöden hos den du behandlar.

-Kroppsavläsning, du lär dig att lägga märke till blockerad energi genom att registrera kroppshållning och andning och intuitivt känna vad problemet bottnar i.

Delar av kursen ingår också i min Reiki masterutbildning men du behöver inga speciella förkunskaper för att gå kursen!

Bilden är från när jag höll kurs i Avancerad healing för grekiska reikimästare på ön Thassos.

Fler saker du kan göra med avancerad healing…

Du lär dig att känna auran och energifält med händerna och känna var låsningar sitter. Du lär dig att hitta och förändra energiblockeringarna och ge healing både fysiskt och på distans.

- Du lär dig att massera med dina energifingrar på den fysiska kroppen och känna olika organ med energifingrarna.

- Att aktivera energifingrarna och använda ögonen för att med ditt inre seende avläsa var blockeringar sitter.

- Du lär dig att skingra tankestrukturer, oro, smärtområden och situationer som stressar dig med aurahealing.

- Mer utförligt hur du arbetar med önskningar för att lösa hinder för att uppnå det du vill med olika metoder inom aurahealing går vi också igenom.

Helgkursen kostar 2500 kr och du får diplom efter kursen.