lär dig om inkaindianernas andliga visdomar – munay-ki

Här ska du få lära dig om Inkaindianerna och de andiska folkens traditioner. (De ursprungsfolk som levde i anderna.) De tror att portarna mellan världarna håller på att öppnas för att skapa fred och harmoni för mänskligheten.

Querofolket är en liten stam som levt isolerade högt uppe i anderna och upptäcktes av västerlänningar först 1949.  De kallar sig själva för ”tidens väktare.” Enligt de äldste i stammen har nu tiden kommit för den heliga kunskapen att spridas ut till mänskligheten, genom tio riter för överföring av kraft och potential för att väcka ljuset inom var och en. Här lär jag dem vidare till dig.

Berättelserna talar om en tid då slutet på tiden som vi känner den ska komma. Vi går in i den tionde cykeln då ljuset kommer tillbaka till vår planet och där varje människa själv kan bli inka, ”den lysande”.

De mätte tiden i tusenårscykler, inti, som betyder sol.  De anser att tiden går i cykler så att femhundraår av svårigheter följs av femhundra år av välstånd.

Munay Ki betyder kärlek Efter några månaders intensiv träning och dagliga övningar lär jag nu ut dem till dig. Jag lär ut de tio utvecklingsstegen och invigningsriterna på distans och jag lärde mig dem själv på distans. Till min hjälp har jag en elev på masterutbildningen från Peru som är ättling efter inkaindianerna och som nu arbetar med healing. Jag tänkte att om metoden är så speciell och kraftfull så vill jag föra den vidare utan att det ska kosta så mycket, ekonomiska hinder ska inte kunna hindra någon från att lära sig munay-jki. Du kan välja att gå några av utvecklingsstegen eller gå hela utbildningen och sedan föra kunskapen vidare till andra.