silvervioletta flamman

Den silver violetta flamman är en andlig energi som har används av andliga sökare under många år. Den anses vara Guds sjunde stråle – universums medvetenhet.

Det är en lite annorlunda healingkurs. Metoden har inspirerats av helgonet Saint Germain som levde som mystiker på 1500 talet, och som anses vara en uppstigen mästare.

Man lär sig till exempel meditationer där man föreställer sig den violetta elden skyddar dig och bränner bort det negativa som kan finnas i din omgivning. Kursen passar den som vill arbeta för samhällets och människans högre utveckling och innehåller meditationer för att leva kärleksfullt mot sina medmänniskor.

Healingen höjer din energivibrationen på molekylnivå så vi kan vibrera mer i harmoni med den kosmiska energin som genomströmmar allt. I den silvervioletta flamman tranformeras allt negativt som finns lagrat i din andliga och fysiska kropp, där du har negativa känslor om dig själv och därför är detta en bra metod för självhealing och för att stärka ditt självförtroende.

Den silver violetta flammans mantra är ”JAG ÄR” och det betyder att man kommer ihåg sin sanna identitet. Det sägs i kursen att när du använder den silvervioletta flammans mantra kommer varje cell och atom i kroppen att vibrera i takt med den energi som mantrat innehåller. Man kan också göra egna affirmationer som innehåller mantrat ”jag är” och då får de mer kraft. Jag ska lägga in några senare här på sidan.

distanskursen i silvervioletta flamman

Läs mer här om kursinnehållet i distanskursen

Den silver violetta flamman ger glädje, förlåtelse och närvaro i nuet när den praktiseras regelbundet. Du lär dig att känna igen flammans energi och kan använda den i healing till dig själv och andra.

Kurstid: 2 veckor Du får en manual på ca. 30 sidor och diplom. Jag har gått kursen av två olika lärare och sedan skrivit eget kursmaterial och utformning av kursen med övningar och extramaterial. Jag har upphovsrätt på materialet men om du vill lära den vidare får du använda materialet i sin helhet bara du inte skriver om det, jag vill att det används i den utformning som jag själv gjort. Efter kursens slut kan du själv initiera andra i den silver violetta flamman och lära den vidare.

Kursen innehåller meditationer som du kan använda i din personliga utveckling både de som jag skrivit och som grundarna i metoden använder.

Lösenord och manual sänds till dig efter att du betalt kursavgiften jag skickar dig manualen via mail. Efter kursen får du diplom med posten.

Efter varje kursvecka får du feedback av mig och du kan också ringa på telefontiden för elever om du har frågor, fråga mig via mail eller Facebook. Efter kursen kan du utbilda andra i metoden.

Under kurstiden har jag en utbildningsgrupp på Facebook där man har kontakt med andra som också går kursen och man har chans att träna övningarna där. Här kan du se när utbildningsgruppen startar: www.anna-lena.se/nytt.html

Kostnad: 600 kr