lär dig om frigörande och helande änglamassage här

Här får du lära dig mer om den frigörande och helande änglamassagen, hur man blandar eteriska oljor och änglarnas  kraft. Änglamassagen skapades av Anna Cederqvist, en kvinna som arbetade som massör när hennes man plötsligt dog. Under tiden hon sörjde kom änglarna till henne och hon fick budskap att massera på ett nytt sätt, som både helar kropp och själ.

På denna sida samlar jag tips om massage, eteriska oljor och änglamassage för dig som arbetar med massage, är intresserad av att lära dig på en kurs eller gå distanskursen.

Änglamassage är en mycket enkel helkroppsmassage. Du går först en introduktionskurs på fyra veckor på distans och sedan en två dagars massagekurs där du lär dig massagen och helande änglameditationer.

Kurserna har jag utökat genom åren, och många har gått kurserna hos mig och arbetar själva med massagen.

Jag har arbetat med änglamassage och utbildat i ungefär 6 år. I massagen ingår massage för rygg, axlar, mage, ben, armar och ansikte. Du lär dig också att samarbeta med änglarna och massagen frigör dina änglavingar! (Dvs. tar bort spänningar i skulderbladen)

En himmelskt skön massage!

Här är en kurs för dig som vill lära dig massagens grunder och den är så enkel att du kan lära dig på en helg! Din intuitiva förmåga kommer att utvecklas på ett enkelt sätt och du kombinerar healing och massage.