shamanism och shamanska tekniker

Det finns många tekniker inom den shamanska filosofin som vi kan använda oss av för personlig utveckling och för att få en djupare kontakt med naturen, livet och oss själva.

Här lägger jag in enkla övningar och metoder som du kan göra själv och jag håller på att göra en distanskurs i shamanism där du får lära dig mer om shamanskt helande och om olika kraf

pdf_iconHämta ditt kraftdjur – Gratis övning i shamanism

Månadens mediala övning lär dig mer om kraftdjur inom shamanismen och hur du kan göra för att hitta ditt eget kraftdjur och få hjälp av djurets egenskaper genom denna meditation. Fler liknande övningar kommer i min lilla grundkurs i shamanism på distans.

pdf_icon

Jag träffar en maorishaman

På väg till ett seminarium där jag skulle föreläsa stannade plötsligt tåget och jag fick höra spännande berättelser om maorifolkets shamanism.

Vad tycker du om sidan om shamanism? Skriv och berätta! Om du själv har någon övning du vill dela med dig så kan du maila mig så lägger jag in övningen här! alv@bahnhof.se

Vill du arrangera en mediumutbildning, (hur man utbildar sig till medium) kan du maila mig, jag håller helgkurser i mediumutveckling och utbildning över stora delar av Sverige.

Har du frågor om det övernaturliga eller mediumskap kan du maila mig.

Vill du ha svar på personliga frågor kan du beställa tid för vägledning.