månadens mediala övningar!

Under Månadens Mediala får du gratis övningar du kan ladda ner för att utveckla din egen medialitet

Under Månadens mediala hittar du övningar i mediumskap och meditationer som du kan ladda ner, skriv gärna ut dem och samla i en pärm!

Här hittar du månadens mediala övningar

augusti 2013 – gratis distanskurs i ljuskroppshealing

Jag håller på att skriva en distanskurs om energihöjning, ljuskroppsaktivering och kontakt med andevärlden, änglar och andliga guider, allt som inte precis är jordnära. Jag tar ut svängarna ordentligt i denna distanskurs, som jag mest skriver för att jag själv vill fördjurpa mig i ämnet…

Läs den här

juni 2013 – så här kan du göra änglahealing

Änglahealing och änglar har blivit efterfrågat, och får du en grundläggande övning i änglahealing och hur man får änglaljuset omkring sig och kan höja sin energifrekvens till rent vitt änglaljus.

Du får också lära dig hur man kan fylla ett rum med änglaljus för att få ett helande rum för den som går in där.

augusti 2012 – prova distanshealing med ljusbad

Här får du en meditation med ljusenergi för att lösa ett bekymmer, förändra något du oroar dig för, hela en person på avstånd eller förändra energin på en plats.

Du kan också använda tekniken med ljusbad för att ge distanshealing till en annan person.

Läs den här

maj 2012- naturens levande väsen

Här kommer en meditation om hur man avläser energin och kraften in naturen. Jag är snart färdig med en distanskurs i ämnet Läs den här

april 2012

En änglameditation i maj som du kan skriva ut hittar du här – Änglarnas renande vatten, en lätt meditation för att ta bort stress och bekymmer Läs den här

tidigare mediala övningar

Här får du en medial övning som både hjälper dig att genom inre målbilder bli en vinnare och lyckas med dina mål

Med denna övning kan du stärka ditt självförtroende och träna dig att se inre bilder och meditera. en mycket användbar övning för alla delar i livet!

hämta ditt kraftdjur

Hämta ditt kraftdjur

Månadens mediala övning lär dig mer om kraftdjur inom shamanismen och hur du kan göra för att hitta ditt eget kraftdjur och få hjälp av djurets egenskaper genom denna meditation!

samtala med änglar – övning

Så här gör du för att samtala med änglar

I dessa tider behöver vi mer änglar i våra liv för att ge oss stöd och vägledning. Månadens övning lär dig hur man kan ta kontakt med änglar och skriva ner budskapen!

Vad tycker du om dessa mediala övningar? Skriv och berätta! Om du själv har någon övning du vill dela med dig så kan du maila mig så lägger jag in övningen här! alv@bahnhof.se

Vill du arrangera en mediumutbildning, (hur man utbildar sig till medium) kan du maila mig, jag håller helgkurser i mediumutveckling och utbildning över stora delar av Sverige.

Har du frågor om det övernaturliga eller mediumskap kan du maila mig.

Vill du ha svar på personliga frågor kan du beställa tid för vägledning.