Från och med i september 2013 har jag sagt upp min mottagning för att jobba hemifrån i höst. Det beror på att jag har opererat en fot.

Men det visste jag förståss inte när jag sa upp mottagningen, bara att jag skulle jobba hemifrån med telefonvägledning. Så fram till att jag hittar en ny mottagning centralt i Karlstad till våren ger jag bara telefonvägledning

Mina arbetstider är 9.30 – 14.30 varje dag.

På förmiddagarna tisdag, onsdag och torsdag har jag telefontid mellan 9.00 – 10.00 för den som vill hitta försvunna saker.  (Man orkar bara koncentrera sig på försvunna saker en timme om dagen.)

Sedan har jag inbokad telefonvägledning, för medial vägledning, relationsproblem, seans per telefon och liknande.

På eftermiddagarna har jag personlig vägledning med inbokade besök.

Reiki och meditationskväll första måndagen i varje månad 19.00 – 21.00 Alla är välkomna, även du som inte provat healing eller meditation tidigare.

Boka din tid  på 054 – 190 111

Jag erbjuder:

  • Medial vägledning
  • Relationscoaching
  • Seans
  • Auramålning och auraavläsning
  • Massage, helkropps eller delmassage
  • Reiki – stresshantering och healing
  • Tjejkvällar med salladsbuffe och medial demonstration

En av mina kursdeltagare, som är medium, fick budskap om syftet med min mottagning och de som kommer hit för kurser och behandlingar på detta fina sätt:

Anna-Lenas mottagning har de förutsättningar som behövs för att den skall bli en oas för energipåfyllnad, kärlek och harmoni för Anna-Lenas arbete.

Låt dig illustrera din tanke om kärlekskraften som fyller vår värld och läker de sår som behöver läkas.

I denna mottagning kommer människor att samlas för att lära sig om den nya tiden. Öppna din port och dina armar för desom känner en inre längtan för sanningen. Låt dina vänner vara dig tillags att hjälpa dessa människor i nöd att finna mat som mättar deras själar och sinnen.

Det är tid att kärlekskraften blir manifesterad. Det är tid att människan får del av kunskapen bortom denna dimension. Den kunskap som finns fördold i marken, som viskas i vattnet och förs över världen med vindens sus.

Anna-Lena har kommit till Karlstad för att samla de människor som känner behoven att hitta ljuset och sanningen inom sig. Hon kan även samla de lärda som kan föra ut sanningen kan inspirera till fortsatt utbredning bland människor som tillhör framtiden. Låt de milda energierna av glädje, stimuli och verksaamhet fylla denna mottagning och kurslokal och räds inte att samla kunniga inom många områden. Kunskapstörsten är stor.

I denna mottagning kan människor med oro i sinnet finna tröst i Anna-Lenas smittande skratt och mod. Väkomna dem och låt dem få plats i ditt liv för en tid. Skapa en lugn oas för dem, där de vet sin tillflyktsort – då finner de tillbaka till sanningen.

När du lärt dig denna tids kapitel av kunskap skall du gå ut i världen. Då startar en tid när du inte behöver en egen lokal då du vistas i ett flöde av platser på din väg över världen. Men den tiden finns ännu i ljuset i framtiden. Ta ett steg i taget mot detta ljus och vet att vi alltid finns hos dig. Vi är inspirationen och bränslet för dina kunskaper och vi lever i sanningen.

Med kärlek och ljus för all framtid och liv.

genom din vän Ulrika Linden. 16 juli 2001

Jag arbetar heltid som medium och sierska över hela Sverige och på denna sida kan du läsa mer om mediumskapet och den vägledning som jag ger

Detta är en släkttradition från Lappland, och jag började i tonåren att hitta försvunna saker åt släktingar och människor i byn.

Detta har gett mig en bred kunskap på flera områden. Jag tar inga överpriser trots att jag är rätt välkänd. En del gör jag varje dag – som vägledning och annat mer sällan, till exempel auramålning och själsporträtt som jag bara gör en gång per dag. Det viktigaste jag kan ge dig är tron på dig själv.

Om du vill beställa tid för vägledning – kontakta mig

Tel 054 – 190 111

Jag har telefontid tisdag – torsdag 9.00 – 10.00 och därefter har jag vägledning för de som beställt telefonvägledning. På eftermiddagarna och vissa dagar tar jag för det mesta emot personliga besök i Karlstad.

Det är du som ringer upp på den inbokade tiden på detta nummer (och utebliven tid som du inte avbokat debiteras, eftersom jag har så få tider att välja mellan.Lämna ett meddelande på telefonsvaren så ringer jag tillbaka och bokar in en tid. Kom ihåg att jag ibland har lång väntetid, för till mig ringer människor från hela Sverige men även övriga norden. Men jag hör alltid av mig i tur och ordning.

Jag svarar också på alla mail men ibland kan det ta tid att få svar. Vill du boka en tid gör du det inte via mail utan via telefon.

En del ber mig att ringa tillbaka på kvällstid. Men jag arbetar inte på kvällstid, det skulle jag aldrig orka. Jag arbetar heller inte på helger, eftersom jag ofta åker över Sverige och håller kurser på helgerna.

Välkommen att ringa och boka tid för personlig vägledning en timme eller telefonvägledning eller kanalisering en halvtimme.

Välkommen att ringa! Tel 054 – 190 111