mina två reikiböcker

Stora Reiki grundkurshandboken SLUTSÅLD

Vikström Anna-Lena

Reiki är en japansk alternativterapiform för självhealing. Den har ökat snabbast i Sverige under många år, tack vare sin enkelhet att man aldrig kan göra fel eller orsaka skada. Reiki aktiverar kroppen egen självläkande förmåga. Här får du lära dig hur du själv kan ge reiki och använda reiki för att hela dig själv och andra. Genom denna bok får du en friskvårdsmetod för dig själv och andra under resten av ditt liv!

Med reiki kan du öka ditt immunförsvar mot infektioner, förebygga stress och utbrändhet, minska sömnbehovet, få starkare intuition, kroppsmedvetenhet och kreativitet.

Boken innehåller över 100 olika reikitekniker, bilder på reikipositioner och meditationer och ursprungliga japanska reikitekniker som länge varit okända i väst, samt hur du kan initiera andra.

Alla som är intresserad av healing och personlig utveckling har nytta av boken för att utveckla sin helande och mediala förmåga. Boken ingår i en serie på tre, Reiki grundkurshandboken, Reiki fortsättningskurshandboken och Reiki Masterhandboken. De kan användas som kursbok i reikikurser eller för att lära sig på egen hand.

Reiki fortsättningskurshandboken

Vikström Anna-Lena

Aldrig förr har det skrivits en hel handbok om att använda symbolerna i reiki. Boken innehåller över hundra övningar och meditationer som hjälper dig att ge reiki i alla livsområden.

Här får du lära dig att se och hela på avstånd, skapa din bästa möjliga framtid och hela det förflutna. Genom enkla men kraftfulla tekniker kan du använda reiki och tankens kraft. Alla som är intresserade av healing kan ha nytta av boken för att utveckla sin helande och mediala förmåga.

Här berättar författaren om reikins användningsområden, i den troligen mest kompletta fortsättningshandbok som skrivits om reiki. Handboken innehåller både ursprungliga japanska reikitekniker som länge varit okända i väst, samt enkla och praktiska sätt att använda healing och kraftsymboler i vardagen för att utveckla intuition, hälsa och skapa harmoni.

Boken ingår i en serie på tre, Reiki grundkurshandboken, Reiki fortsättningskurshandboken och Reiki Masterhandboken. De kan användas som kursbok i reikikurser eller för att lära sig på egen hand.

Köp Fortsättningskursboken så här:

Köp boken genom att sätta in 150 kr (inkl.porto) på

pg. 26 39 63 – 1 ”Själskraft, Anna-Lena Vikström”

Bli återförsäljare! Är du reikilärare kan du använda boken som kursbok. Du får rabatt om du köper mer än 5 st böcker.