Här hittar du de senaste uppdateringarna med tävlingar,  månadens gratis meditationer, nya kurser, månades erbjudande och mycket mer.

Januari 2017

Jag håller precis på att uppdatera sidan, och ännu är inte allt som jag vill ha sidan. Men det kommer. Fördelen med en ny sida är att den går att läsa på mobilen och den kommer att bli lättare för mig att uppdatera.

Skriv gärna och kommentera om ni vill att jag ändrar något eller om det finns något mer du vill läsa om.

Sidan ”spå dig själv” och andra sidor som ni frågar efter kommer snart att fungera igen, och texten kommer att bli mer aktuell. Snart lägger jag in hela vårens kurskalender.

 

juli 2016

Nu är sommaren och semestern här! Jag uppdaterar ändå min blogg då och då, så titta gärna in där! Jag försöker ju hinna med alla så mycket jag kan men jag måste berätta att jag fortfarande är överhopad med mail, så om ni vill mig något som du inte vill vänta med, ring och tala in ett meddelande på telefonsvararen. Den lyssnar jag av varje dag.

Jag har också lagt in höstens kurskalender och jag hoppas vi ses någonstans i Sverige och kanske på Tidningen Näras andliga kryssning i höst!

november 2015

Det inte många vet om mig är att jag ibland har utvecklingsperioder, då jag tränar mig att registera så mycket intuitiva intryck som som möjligt och fördjupar kontakten med andevärlden. Jag skriver nya meditationer och nytt kursmaterial. Under dessa perioder försöker jag att inte se på nyheter eller läsa mail, Då är det inte lätt några veckor senare att hitta 600 olästa mail som tar tid att gå igenom. Så om du vill ha svar snabbt eller vill gå en kurs, ska du tala in ett meddelande på telefonsvararen så ringer jag tillbaka till dig.

Nu har jag uppdaterat kurskalendern med vårens kurser!

oktober 2015

Nu är hösten här och snart kommer jag äntligen att få en ny hemsida, som jag kan uppdatera utan krångligt hemsideprogram. Jag har alltid mycket jobb, och ibland kryssning med Tidningen Nära, pocketbok om mig och annat lite mer ovanligt. Det är en annorlunda känsla att okända människor läser om mitt liv, och att boken är på topplistan på Adlibris, här kan man provläsa början av boken.

Jag har så mycket jobb så jag är mer än 700 olästa mail, men jag svarar en bit i taget varje dag, och jag hinner inte med distanskurser. Jag har också fullbokat för vägledningstider till i januari. Men jag försöker hinna med var och en. Men tisdag – torsdag kan man ringa och få tid för att hitta försvunna saker. Nu kan du också läsa om mig i olika tidningar, idag

i tidningen Driva Eget här,

här kan du höra min röst i Radio Värmland

här kan du läsa början av boken om mitt liv.

sommaren 2015

Jag har haft fullt upp som vanligt med kurser och föreläsningar. Varje år brukar jag ge er läsare en gratis sommargåva, och i år är det solljushealing, och månljushealing som två manualer som jag lägger ut med övningar i healing. Tidigare var det distanskurser som kostade 600 kr, men de går lätt att använda själv.

sommargåvan hittar du här:

januari 2015

Jag önskar er alla en god fortsättning på det nya året! Själv håller jag nu på att ringa till alla som talat in på telefonsvararen och vill ha tid för medial vägledning.

Det har varit en fantastisk höst med både bok och TV program, och nu känner jag stor förväntan inför alla jag kommer att ta emot och ha samtal med under våren. (Precis som i boken då jag drömde hur jag skulle måla andeporträtt, drömde jag för några veckor sedan hur jag skulle lägga till det under medial vägledning så att de som kommer även får en bild med sig hem)

oktober

Äntligen är boken om mig färdig och jag är nöjd med den, vi har hållit på med boken i två år och där finns saker jag aldrig berättat för någon. Den handlar om hur det är att välja ett annorlunda liv, hur det är att leva med sådana här förmågor, familj, pojkvänner och hur en dag kan se ut, och så berättar jag också hur jag gör för att leta försvunna saker och se in i framtien.

Om man klickar på bilden eller här så kan man läsa första kapitlet av boken och beställa den direkt från förlaget.

Nu väntar biblioteksturne´ och boksigneringar i olika städer och tid och plats kommer jag att läga ut i min kurskalender.

september

Nu är hösten här och jag håller på att korrekturläsa boken och lägga till och ta bort detaljer i boken som handlar om mig. Där får ni läsa om den gången jag hamnade i Malaysias djungel och gick i lära hos en shaman och alla konstiga situationer man hamnar i, boken visar ju hur det är att leva med sådana här förmågor, hur livet ser ut. Det är inte ofta en författare kommer och erbjuder sig att skriva en bok om ens liv, och jag förstår poängen med det. Själv skulle jag aldrig skrivit om misslyckade dejter och dråpliga situationer i livet…

Det kommer jag att ha fullt upp med nu så därför har jag inga distanskurser igång just nu.

Jag kommer att vara med i Tidningen Näras kryssning i oktober, jag har en frågespalt i varje nummer där. Jag kommer också att vara med i en änglachatt i september.

Jag räknar också med att boken om mig kommer ut i oktober!

Kurskalendern för året är uppdaterad.

juni

Sommaren är äntligen här! Jag skriver ibland på min blogg oftare än jag uppdaterar sidan. Jag har ett väldigt bra liv och får arbeta och bo på det sätt jag vill, och det jag mest behöver just nu är tid och kanske får jag lite tid på semestern. För en sierska är stillhet och inre lyssnande ett sätt att bli duktig i jobbet.

Jag kommer att ha semester i juli och jobbar igen den andra veckan i augusti.

Jag har lagt upp några av höstens kursdatum i min kalender redan nu och i höst kommer du att möta mig på Tidningen Näras Andliga kryssning, precis som förra året.

Några distanskurser har jag inte igång under sommaren.

mars

Under februari hade jag fullt upp eftersom Sveriges Television var här och filmade hemma hos mig under en vecka vad jag gjorde när jag höll seans och gav vägledning och hittade försvunna saker.

Det är nog första gången ett medium får så ingående frågor i TV om hur det går till, etik och sådant där jag får svara och berätta själv om vad jag tror på.

Programmet kommer i höst och heter ”Från Sverige till Himlen.” Det var väldigt roligt men intensivt, jag var trött länge efteråt.

Jag har nu också uppdaterat min kurskalender med fler kurser nu i vår i medialitet och Reiki healing. Redan nu börjar jag att planera höstens kurser så om du vill arrangera en kurs eller föreläsning så är du välkommen att höra av dig!

Ja det är mycket som händer i år. Boken om mig som en journalist håller på att skriva, kommer nog också vara färdig i höst, och i höst ska jag också medverka på kryssningen med Tidningen Nära i oktober.

I Tidningen Nära skriver jag också krönikor ibland om olika andliga ämnen, och dem kan du läsa här:Krönikor och om det är något du vill jag ska skriva och berätta mer om, antingen i min krönika eller här på hemsidan så berätta gärna för mig!

Min mail är: alv@bahnhof.se eller lägg till mig som vän på Facebook.

januari och nytt år! 

Nu är det en ny början på året och det är mycket roligt jag har att berätta om mediuskap och andlig utveckling och det kommer på min hemsida framöver. Ibland försöker jag att hinna med så många som möjligt och alla finns i mina tankar, ibland vaknar jag till och med på nätterna och kommer ihåg någon jag borde höra av mig till.

Jag har haft så stort intresse för distanskurserna i höst så därför startar jag inte nya kurser innan de som har påbörjat kurserna i höst har fått sina diplom så jag hinnner med alla. Jag håller också på att boka in alla som ringt och beställt tid för telefonvägledning.

november 

Efter kryssningen med Tidningen Nära har jag varit väldigt fullbokad. Jag måste därför redan nu sätta bokningsstopp för distanskurser och vägledningstid under resten av året och jag tar emot nya bokningar under januari.

Om du redan har lämnat meddelande på telefonsvararenså ringer jag dig tillbaka och ger dig en tid. Jag bokar in alla efter en lista och försöker ringa så nära tiden som möjligt, så att man inte ska behöva vänta länge på sin tid. Om du vill ha tid i januari kan du lämna meddelande på telefonsvararen så ringer jag tillbaka i januari och ger dig en tid!

Det är roligt  att det finns ett så stort intresse, men ha tålamod att det tar ett tag innan jag svarar på mailen. Jag brukar få ca 150 mail i veckan som jag måste besvara. Ibland är jag ute på resor över Sverige och har inte möjlighet att svara på mail. Då kan du lättare få kontakt med mig via Facebook, som jag alltid har tillgång till. Även om det tar tid att jag svarar på mail så svarar jag alltid.

Boken om mig tar också tid men i höst var journalisten och jag till min hemby i Lappland och träffade anhöriga och familj till mig och tog kort på gamla tiders kraftplatser som finns nära min by. Här är jag på ett berg på Stöttingsfjället.

Jag håller på att uppdatera kurskalendernmed vårens kurser, och där finns sådana ämnen som änglar och auraseende i ”Vandra i en regnbåge” i januari och hur man hittar sin livsuppgift och intuition i kursen ”Finn din själskraft” i februari. Jag börjar också två nya ettåriga mediumutbildningar, en i Borås i januari och en den 8 – 9 mars i Karlstad. Jag lägger ner energi på att få en bra känsla i gruppen så att alla ska våga utforska sina egna förmågor och hitta sin unika begåvning.

september 

Jag håller på med ett jättejobb och lägger ut stora delar på min hemsida på min blogg så att jag kan uppdatera den från mobilen även när jag är på resor och där du kan kommentera det jag skriver! Man kan också läsa bloggen bättre via mobilen. Här är den

Dessutom har jag uppdaterat Månadens Mediala övningar med en gratis distanskurs i ljuskroppsaktivering och frekvenshöjning (Ett inte så jordnära ämne, men den är gratis så jag kan riktigt ta ut svängarna.

Nu undrar ni säkert hur jag hinner med allt det här! Jo jag är sjukskriven och har opererat en fot (hallux valgus, och har nu foten i gips) så jag jobbar inte så mycket och kommer bara att ge telefonvägledning de närmaste sex veckorna. De inplanerade kurserna kommer jag att ha som vanligt.

Förutseende som jag är sa jag upp min mottagning redan förra året från och med september för jag såg att jag skulle jobba hemifrån så i mitten av september börjar jag med telefonvägledning igen. Men innan jag hittar en ny mottganing, och det kommer inte att bli förrän nästa år, kommer jag inte att ha meditationskvällar första måndagen i varje månad.

juli

Jag har semester fram till den 6e augusti! I augusti börjar jag igen med telefontid för försvunna saker, nu på sommaren försöker jag att bara söka efter försvunna människor. Om jag kan hjälpa någon är det värt det.

Men jag har jobbat intensivt, mer än heltid under många år. I höst kommer jag att jobba mer hemifrån med vägledning på telefon och har därför sagt upp min mottagning efter september.

Jag ska senare börja med personlig vägledning i en annan mottagning, i en annan mottagning mer centralt men i höst ska jag jobba mest med personlig vägledning via telefon.

Den sista reiki och meditationskvällen på min nuvarande mottagning kommer jag att ha på måndag 12 augusti

Jag har uppdaterat kurskalendern med höstens kurser och där hittar du den extrainsatt

Reiki Fortsättningskurs i augusti i Karlstad

Kurs i mediumskap i Örnsköldsvik , Umeå och Karlstad

Ettårig mediumutbildning i Stockholm, Spånga

Jag ska medverka på en andlig kryssning med Tidningen Nära i oktober, och då ska jag både föreläsa och ge vägledning.

och mycket mer för jag tycker verkligen om att lära ut det jag kan!

maj

Äntligen är våren här! Orkideerna i mitt fönster blommar, jag letar försvunna katter för fullt och ser fram emot sommarens kurser och ledighet. Så fort jag får mer tid ska jag uppdatera hemsidan.

På torsdag, Kristi Himmelfärdsdag ska jag prata i Sveriges radio om Ut-ur kroppen upplevelser. Det var väl en passande dag för just det ämnet. :)

april

Nu kommer äntligen distanskurserna igång igen! Här till höger ser du vilka kurser jag håller varje månad.

För att inte få för många som går olika kurser har jag nu bara en kurs i taget igång i månaden. När man går distanskurser får man personlig handledning av mig på måndagar och man kan börja kursen när som helst under månaden och man får göra den i sin egen takt och vara med i min utbildningsgrupp på Facebook. Jag har valt ut de kurser som går lätt att lära sig på distans.

Boken om mig, som en journalist håller på att skriva är färdig till en tredjedel. Den blir rolig för er att läsa om ett annorlunda sätt att leva.

Jag har en helgkurs i mediumskap i Växjö 19 – 20 maj som ingen har lyckats anmäla sig till för jag hade fel nummer till arrangören. Därför finns det gott om plats på kursen!

Anmälan till Peter, tel 070 – 2120238

Det sätt jag lär ut medialitet är lätt och utan onödiga ritualer, hur man lever som medium och kontakt med den andliga världen i vardagen, ett sätt att leva.

Jag har också en kurs den 11-12 maj i Sundsvall för dig som är intresserad av ljus, färg och änglar som helande kraft, Vandra i en regnbåge som du hittar i kurskalendern.

januari

Det är mycket som händer mig just nu, bl. a så är det en författare som håller på att skriva en bok om mitt liv och det är en speciell upplevelse att berätta om sitt liv, som hon sedan ska göra en bok om. Just nu handlar det mycket om de gamla berättelser som fanns när jag var barn om heliga platser i naturen, siartraditionen och gamla offerplater och hur jag blev sierska när jag var liten. Därför kommer jag inte att sätta igång med distanskurserna förrän första mars.

Min kurskalender är uppdaterad fram till mars.

Jag har varit med på Sveriges Radio Värland och berättat om mitt yrke och fick prova att  förutse framtiden för Sverige i år, här kan du höra min röst!

december

Snart är julen här och jag önskar er alla en riktigt god jul!

Under året har jag gjort många roliga resor och kurser Det har varit roligt att hjälpa människor att hitta sina försvunna saker i tidningen Nära.

Intresset för distanskurser var större än jag nånsin kunde tro (fast jag är sierska) så innan jag sätter igång fler distanskurser i december och januari kommer jag att avsluta de kurser jag haft igång i höst och skicka ut diplom till dem under december.

Jag har lagt ut kurskalendern för våren som du hittar här!

oktober

Nu när höstmörkret sänker sig har jag mycket roliga nya saker på gång! Två extrainsatta kurser finns i kurskalendern, och det är så roligt att många vill gå kurs hos mig! Dessa kurser håller jag för små grupper så att alla har tid att fråga allt man undrar över och känna sig riktigt omhändertagna.

Den 6 – 7 oktober har jag kurs i Änglamassage i Karlstad

Den 13 – 14 nov har jag Reiki Grundkurs i Karlstad och då har jag också lagt in en extra grundkurs i Reiki på distans för dig som vill lära dig reiki hemma.

september

Jag har haft influensa och inte jobbat som vanligt ett tag och är plötsligt överhopad med jobb! Jag svarar på alla mail men just nu ligger jag efter men ha tålamod, svar kommer!

Därför har jag inte heller hunnit boka in alla som velat ha vägledning av mig i höst, men om du har fått vänta flera månader på att jag ska ringa tillbaka, är det nog en risk att telefonsvararen spelat över meddeladen och då kan du ringa och lämna ett nytt meddelande så prioriterar jag er.

Denna månad kan du också läsa en artikel om mig i Tidningen Nära, hur jag gör för att hitta försvunna saker, på onsdagar (när jag blivit frisk) kommer jag att vara med i Radio Göteborg och jag kommer också att vara med i Expressens söndagsbilaga.

augusti

Jag är tillbaka efter semestern och börjar med vägledning och kurser igen! På tisdag börjar jag med telefontid för försvunna saker och bokar in alla som vill ha medial vägledning.

Jag har också lagt in en ny övning under Månadens Mediala, en gåva till dig!

juni

Jag har satt in en extra sommarkurs den 16 – 17 juni, Vandra i en Regnbåge här i Karlstad! Du hittar den i kurskalendern

maj

ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN har jag uppdaterat min kurskalender med kurser under resten av året! Läs här!

Jag har också lagt in en ny meditation och text på Allt om änglar

En ny meditation och medial övning finns under ”Månadens mediala” som du kan sätta i en pärm och samla. Den hittar du här!

I maj hade jag avslutning på den ettåriga mediumutbildningen i Karlstad

 Vi fick besök av en Maori-shaman, Erena Rhöse, och vi hälsade våren på detta sätt i min trädgård tillsammans med kursdeltagarna som fick diplom och nu är färdigutbildade medium.

Vi har fler förmågor inom oss än vi tror,  som vi i vårt nuvarande sätt att leva har slutat att använda, till exempel förmågan att se över tid och avstånd.

Distanskurser i maj

De distanskurser du kan anäla dig till i maj är Reiki Grundkurs, Silvervioletta Flamman och stresshantering.

Jag vill lära ut och berätta så mycket om allt jag kan utan att det ska behöva kosta pengar och därför har jag några utbildningsgrupper på Facebook utöver meditationerna du hittar här, som du kan vara med i. Inga förkunskaper behövs, alla kan vara med!

Änglar

Reiki – Ideer och tips

Anna-Lenas Andliga

Vi som är intresserade av healing

april

Eftersom jag var sen med starten av distanskursen i änglar och psykometri och Meridian Flush, går det bra att anmäla sig till dem fram till 15 maj.

Jag har uppdaterat kurskalendern med Sommarkurserna i Reiki, Medialitet och änglamassage! välkommen till dem. På sommarkursen i Reiki och helgkursen i Mediumskap finns det boende i mitt hus och vi gör en utflykt i Karlstad på kvällen.

mars

Nu börjar min nya distanskurs om Änglar!

Läs mer om kursen här: Lär dig ta kontakt med änglar

Min änglasida är också uppdaterad Allt om Änglar

Jag har tre forum på Facebook som alla kan gå med i. Här är de:

Anna-Lenas Andliga

Änglar

Personlig utveckling

Vi som är intesserade av healing

februari

Våren börjar närma sig och jag utformar distanskurserna på ett nytt sätt. Efter att ha 60 deltagare på distanskurser i olika ämnen samtidigt gör jag nu så att jag bara håller en distanskurs som man kan anmäla sig till för varje månad (men man får göra den i sin egen takt) och då får man också kontakt med de andra som går kursen på en utbildningsgrupp på facebook.

I mars börjar en distanskurs om änglar och änglakontakt

i april börjar distanskursen i psykometri.

Om du vill anmäla dig till någon av de kurserna ska du skicka ett mail till mig så skickar jag mer information om kursen, alv@bahnhof.se

I början av mars har jag en chatt i tidningen Nära.

december

Jag önskar er alla en riktigt god jul!

Jag kommer inte att ta emot fler elever på distanskurserna under januari och februari, utan måste ha tid åt de jag redan har inbokade på kurserna.

Vill du nå mig snabbt, och veta mer om en sierskas liv kan du också lägga till mig på Facebook.

november

Jag håller på att uppdatera vårens kurskalender, med kurser i Umeå, Sollefteå, Karlstad, Lidköping och många fler ställen.

Nyinlagda kurser:

Den 14 – 15 januari har jag planerat en änglakurs med änglakontakt och änglahealing i mitt hus i Karlstad.

Den 11-12 feb har jag kurs i medialitet i Karlstad

Den 18 – 19 feb. har jag kurs i Änglamassage i Karlstad

september

Det bästa sättet att få tag i mig om du inte får svar på mail och vill ha svar snabbt, är att ringa och lämna ett meddelande så ringer jag tillbaka och tar det via telefon istället.

juli

Från den 11 juli – 2 augusti har jag semester men jag kommer att läsa mailen ibland. Jag har lagt till en ny medial övning och nya länkar under fliken med Änglar.

juni

Månadens mediala - Här hittar du övningar i medialitet som du kan skriva ut och samla på.

Det finns stort intresse för kurser i reikihealing och nu har jag en extrainsatt Reiki Grundkurs i Mellerud på pingsthelgen! Läs mer om den i kurskalendern.

Om du har fått vänta på mailsvar ifrån mig beror det på att jag hade semester en del i maj och under hela sommaren är jag ledig lite då och då.

Junitävling Skriv en hälsning i gästboken. Till någon av er skickar jag ett mail att du har vunnit tävlingen, och då får du ställa en fråga som jag tonar in mig på och ger dig ett svar via mail med hjälp av tarotkort och min egen mediala förmåga. Blir det många som skriver kanske jag väljer ut mer än en som får ställa en fråga, beroende på hur mycket tid och enerigi jag har.

maj

Nu har jag uppdaterat kurskalendern med en extrainsatt ettårig mediumutbildning i Karlstad i september, nya kurser i Växjö och Linköping mfl.

april

Jag önskar alla en riktigt glad påsk! Nu är äntligen min distanskurs i psykometri klar! På tvåveckors kursen får du lära dig några av de gamla tekniker jag använde när jag tränades till medium som barn i lappland. Läs mer här

mars

Tillbaka på jobbet igen efter att jag och min pojke haft magsjuka!

Jag håller på att jobba med en ny sida med många distanskurser och en sida om socialt entreprenörskap och en om relationer. En journalist håller på att skriva en bok om mig! 

februari

Det står om mig i en tidning på Åland, om hur det gick till när jag hjälpte en familj att hitta en försvunnen katt Läs artikeln här

 Jag chattade med Tidningen näras läsare om hur jag arbetar som medium och andlighet. Här kan du läsa chatten

januari

Jag har uppdaterat mina reikisidor, Allt om Reiki och där finns en gratis webtidning om reiki och healing. Jag har också uppdaterat min kurskalender med vårens kurser och föreläsningar.

Onsdag 26 jan chattar jag med Tidningen nära kl. 16.00 – 17.00 och då kan du fråga mig om andlighet. Du kan också hitta filmklipp som jag har gjort här

december

Nu tar jag juluppehåll, men i början av januari kommer jag att uppdatera min hemsida, bl. a änglasidan med mycket nytt gratismaterial och annat roligt. Jag önskar er alla som besökt min sida en riktigt god jul och gott nytt år!  Jag har uppdaterat kurskalendern med alla vårens kurser.

september – kurskalendern uppdaterad

jag har uppdaterat kurskalendern med en ny reikimaster utbildning och ettårig mediumutbildning som börjar i jan. 2010. Jag haockså en extrainsatt kurs i medialitet den 13-14 november i mitt hus i Karlstad, eftersom den i september är fullsatt. Jag har också en extrainsatt grundkurs i reiki den 20-21 nov Program

16 september Den här veckan har jag kommit efter med mailen och uppdatering av hemsidan och distanskursena men jag planerar att jobba ikapp nästa tisdag då jag har barnvakt.  Svar kommer, ha tålamod!

Genom tidningen Nära har jag telefonväkteri tisdag. 10 augusti, kl. 18.00 – 19.30 om du vill ha hjälp att gratis hitta försvunna saker.

sommarmeditation – en gåva till dig!

Här kan du skriva ut en sommarmeditation som som härstammar från Inkaindianernas visdom. (pdf)

läs artikel om mig i tidningen nära

Detta är en mycket bra tidning som finns på Pressbyrån. Jag kommer att ha en frågespalt som siare och fjärrskådare och telefonväkteri tisd. 10 augusti, kl. 18.00 – 19.30 genom tidningen i höst.

nästa reikikväll 9 augusti

På måndag den 9 augusti kl.19.00 är det sommaravslutning för mina måndagsmeditationer. Vi börjar igen i augusti. Läs mer här om reiki och meditationskvällarna

Månadens erbjudande! Reiki Masterutbildning 14 – 15 aug.

Om du anmäler dig i juli får du 200 kr rabatt på masterutbildningen, med trekurstillfällen som startar i höst i mitt hus i Karlstad.  Läs mer här om reikimasterkursen här

Nya distanskurser

Under sommaren kommer jag att arbeta mer med distanskurserna och inte resa så mycket och ha kurser (passar bra med en tvååring i huset) lägga in flera nya distanskurser och till vissa av dem kommer jag att ha onlineundervisning när jag fått ihop en grupp.  Håll utkik här så berättar jag när de nya  distanskurserna är igång.

Har du något speciellt önskemål om en distanskurs? Maila mig alv@bahnhof.se

Reiki Master Teacher

Efter ett halvårs utbildning är de äntligen färdiga reikilärare, från olika delar av Sverige! De är glada över sina diplom

Här är det diplomutdelning i min trädgård söndag 30 maj

Jag önskar er alla lycka till!!

Nya Reiki Master i april

Efter ett halvårs utbildning är de äntligen färdiga reikilärare, från olika delar av Sverige! De är glada över sina diplom

Inga distanskurser under 2015
Eftersom boken och TV programmet ”Från Sverige till Himlen” har tagit så mycket extra tid så har jag inga distanskurser alls under hela 2015

Här kommer jag att lägga in datum för kursstarter på olika distanskurser.