www.anna-lena.se
 
   
     
Hem
Uppdateringar och nyheter
Om Anna-Lena
Min blogg
Tidningsartiklar om mig
offentlighet
Min mottagning
Föreläsningar med mig
Mina böcker
Socialt entreprenörskap
TJÄNSTER
MEDIAL VÄGLEDNING
Kursdatum
Kurser
LÄR DIG PÅ MIN SIDA

ALLT OM REIKI
  Relationer
ALLT OM AURAN OCH CHAKRAN
ÄNGLAMASSAGE, ETERISKA OLJOR
MINDFULNESS OCHSTRESSHANTERING
ALLT OM MEDIALITET MEDIUMSKAP, BERÄTTELSER
MEDITATIONER - LÄR DIG MEDITERA
ALLT OM ÄNGLAR
ALLT OM TAROT
ALLT OM FENG SHUI
GRATISKURS I HEALING, MEDIALUTVECKLING MM.
 DISTANSKURSER
Distanskurser, innehåll
(En ny sida på gång!
Gratis påbyggnad och uppdateringar för tidigare elever
 Fler healingformer LÄS MER...
Avancerad healing
Kundalini reiki
AmaDeus Shamansk healing
Shamballa reiki
Meridian Flush
Änglakurs och änglahealing
Munay-ki och inka
Silvervioletta flamman
ÖVRIGT
Gästbok
Gratis manualer
Länka till min sida
Maila mig alv@bahnhof.se
MinaYoutube filmer
Spara sidan som favorit
  Anna-Lena Vikström
 
 

Distanskurs i Silvervioletta flammanSilvervioletta flamman

Den silver violetta flamman är en andlig energi som har används av andliga sökare under många år. Den anses vara Guds sjunde stråle – universums medvetenhet.

Det är en lite annorlunda healingkurs. Metoden har inspirerats av helgonet Saint Germain som levde som mystiker på 1500 talet, och som anses vara en uppstigen mästare.

Man lär sig till exempel meditationer där man föreställer sig den violetta elden skyddar dig och bränner bort det negativa som kan finnas i din omgivning. Kursen passar den som vill arbeta för samhällets och människans högre utveckling och innehåller meditationer för att leva kärleksfullt mot sina medmänniskor.

Healingen höjer din energivibrationen på molekylnivå så vi kan vibrera mer i harmoni med den kosmiska energin som genomströmmar allt. I den silvervioletta flamman tranformeras allt negativt som finns lagrat i din andliga och fysiska kropp, där du har negativa känslor om dig själv och därför är detta en bra metod för självhealing och för att stärka ditt självförtroende.

Den silver violetta flammans mantra är "JAG ÄR" och det betyder att man kommer ihåg sin sanna identitet. Det sägs i kursen att när du använder den silvervioletta flammans mantra kommer varje cell och atom i kroppen att vibrera i takt med den energi som mantrat innehåller. Man kan också göra egna affirmationer som innehåller mantrat "jag är" och då får de mer kraft. Jag ska lägga in några senare här på sidan.

Distanskursen i Silvervioletta flamman

Läs mer här om kursinnehållet i distanskursen

Den silver violetta flamman ger glädje, förlåtelse och närvaro i nuet när den praktiseras regelbundet. Du lär dig att känna igen flammans energi och kan använda den i healing till dig själv och andra.

Kurstid: 2 veckor Du får en manual på ca. 30 sidor och diplom. Jag har gått kursen av två olika lärare och sedan skrivit eget kursmaterial och utformning av kursen med övningar och extramaterial. Jag har upphovsrätt på materialet men om du vill lära den vidare får du använda materialet i sin helhet bara du inte skriver om det, jag vill att det används i den utformning som jag själv gjort. Efter kursens slut kan du själv initiera andra i den silver violetta flamman och lära den vidare.

Kursen innehåller meditationer som du kan använda i din personliga utveckling både de som jag skrivit och som grundarna i metoden använder.

Lösenord och manual sänds till dig efter att du betalt kursavgiften jag skickar dig manualen via mail. Efter kursen får du diplom med posten.

Efter varje kursvecka får du feedback av mig och du kan också ringa på telefontiden för elever om du har frågor, fråga mig via mail eller Facebook. Efter kursen kan du utbilda andra i metoden.

Under kurstiden har jag en utbildningsgrupp på Facebook där man har kontakt med andra som också går kursen och man har chans att träna övningarna där. Här kan du se när utbildningsgruppen startar: www.anna-lena.se/nytt.htmlKostnad: 600 kr

 
SILVERVIOLETTA FLAMMAN
 
Elever berättar
Ett mail jag aldrig trodde jag skulle få
Så här kan initieringen i Silvervioletta Flamman kännas
Jag har fått ett nytt synsätt på människor
Distanskurs i två veckor i Silvervioletta flamman
 
 
 
 
© Copyright Anna-Lena Vikström 2009. Hemsida av Kaj Lindh