Det här är en gåva till dig!

Det är korta kurser som jag lärt mig eller utvecklat som du kan ha nytta av i din personliga eller andliga utveckling. Alla har en inneboende kraft att skapa det bästa i sitt liv. Här får du en inblick i den personliga utvecklingen och vad du kan göra själv för att få mer livskvalitet och tro att vi är ljusvarelser med förmåga att skapa det bästa vi vill i livet, och leva i helande och kärlek till varandra och världen. Jag tycker att det är roligt att göra kursmanualer och lära ut saker! Dessutom tror jag att ju mer man ger ut, vare sig det är kärlek, vänskap, healing eller kunskap – desto mer får man tillbaka. Det är bra att inte ta betalt för allt, utan istället för den tid man lägger ner. Om det finns något ämne du vill veta mer om kan du också tipsa mig!

Du kan beställa någon av kurserna genom att maila mig och skriv i ämnesraden vilken av kurserna du vill gå. Skriv i mailet vilken kurs du har gått, vare sig du har gått personligen eller på distans.

Har du gått någon av mina kurser, personligen eller på distans, har jag några korta distanskurser du kan få av mig. Det är korta manualer på några sidor om olika ämnen, och övningar.

Vilka kurser du kan gå ser du i menyn till höger. Just nu är det bara meditationskursen jag har igång. Men jag kommer att lägga upp fler gratiskurser med tiden.